ZADAR - Zadarski metal bend Rising Dream počeo je potvrđivati festivalske nastupe za iduću sezonu. Listu su otvorili s osmim izdanjem velikog open air festivala Metal Camp, na kojemu su prvi put kao demo bend svirali 2005 godine. 2011. godine se vraćaju na "mjesto zločina", no ovog puta najavljuju nastup na „main stageu" zajedno s novom pjevačicom Ines Tanchevei te promo materijalom, kao najavom skorašnjeg drugog albuma. Festivalski nastup Rising Dreama na Metal Campu možete pogledati 14.07. 2011, a očekuju se i potvrde novih festivalskih nastupa.

Među mogućim gostovanjima je i ono na Metalfestu, velikom „open air" festivalu koji se održava u pet zemalja: Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Švicarskoj i Mađarskoj. Najave za nastupe 26 od čak preko 80 grupa koje će na tom velikom trodnevnom festivalu nastupati, već su tu, pa će se tako ovo ljeto na Metalfestu ugledati velika metal imena kao Saxon, Arch Enemy, Amon Amarth, Sabaton, Sodom, Destruction te Cradle of Filth.

Hrvatima je svakako najzanimljivije austrijsko izdanje koje nudi trodnevni metal užitak na 2 pozornice, pa tako dodajmo i to kako Zadrani već imaju mogućnost specijalnog popusta na ulaznice kao i organiziran put do festivala. Sve informacije mogu se naći na stranicama MaCro Managementa www.macromanagement.org/putovanja.htm, koji zastupa i zadarski Rising Dream.