ZADAR- Organizator festivala zabavne glazbe Zadar 2010. Damir Bucić danas je brojnim novinarima u Gradskoj loži izdiktirao izvođače dviju festivalskih večeri koje će se u SC Višnjik prirediti 12. i 13. studenog.

Uz klape Cambi, Iskon, Dalmatino i Magazin, na festivalu će od poznatijih izvođača sudjelovati Mladen Grdović, Zoran Jelenković, Vinko Coce, Alan
Vitasović, Bepo Matešić, Ico Sikirić, Duško Lokin ... ali i Teška industrija.

U zabavnom dijelu natjecateljskog programa prve će se večeri održati koncert u spomen na Tomislava Ivčića na kojoj će 15 zadarskih pjevača izvoditi njegove pjesme. Uz opernog pjevača Borisa Martinovića i glumca Duška Modrinića, Ivčića će interpretirati Duško Lokin, Amanda Stošić i grupa Galeb, Ivan Dražović, Rockatansky band, Jet set, Ivica Šimunić, Roko Pastuović i klapa Galija.
Svi oni će zapjevati Kalelargu u stanci prve večeri, dok će druge večeri koncert imati Milo Hrnić. 

Bucić, inače vlasnik agencije Amor koja pokreće taj festival, izjavio je kako za njegov prijenos pregovara s HTV-om, ali je dobio primamljivu ponudu Nove TV.
O sponzorima nije puno govorio, za voditelje još ne zna, ali više informacija imat će idućeg ponedjeljka kada je sazvao konferenciju za novinare točno u podne u press centru Višnjika.