Tražilica

 
VREMENSKA PROGNOZA -
 
ZADAR TRENUTNI PODACI
8.7ºC ??ºC

Smjer vjetra: NE
Brzina vjetra: 0.4 m/s
Tlak zraka: 1015.5 hPa
Relativna vlažnost: 74 %
 
ZADAR U 7 DANA
VREMENSKA PROGNOZA ZA HRVATSKU
HRVATSKA DANAS
U unutrašnjosti pretežno oblaèno, mjestimice sa slabom kišom ili rosuljom, u gorju je moguæa susježica i snijeg, a ujutro ponegdje kratkotrajna magla. Od sredine dana postupni prestanak oborine i razvedravanje sa zapada. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunèano te uglavnom suho. Vjetar na kopnu veæinom slab. Na Jadranu æe puhati umjerena, mjestimice i jaka bura, u prvom dijelu dana podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka izmeðu 4 i 9, na Jadranu od 13 do 18 °C.
HRVATSKA SUTRA
Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a uz prolazno više oblaka u drugom će dijelu dana mjestimice pasti malo kiše, u gorju i snijega. Ujutro je u nizinama mjestimice moguća magla. Vjetar većinom slab. Na Jadranu ponegdje umjerena bura, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 2, na Jadranu između 6 i 11. Najviša dnevna od 3 do 7, na Jadranu od 12 do 16 °C.
 
PROGNOZA ZA POMORCE
VREMENSKO IZVJEŠĆE, dan 18.11.2017 u 06:00 sati

UPOZORENJE
Mjestimični udari NE vjetra od 35-45 čv., na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana do 50 čv., još ujutro u Velebitskom kanalu i do 60 čv., u drugom dijelu noći će oslabiti. Na otvorenome moru južnog i dijela srednjeg Jadrana mogući su ponegdje udari NW vjetra oko 35 čv.
SITUACIJA
Sa sjeverozapada se prema Jadranu pruža anticiklonalni greben, a ciklona nad Jonskim morem sporo se popunjava i odmiče na jugoistok.SJEVERNI JADRAN Vjetar NE od 12-24 čv., ponegdje i do 28 čv., još ujutro podno Velebita i do 34 čv., u drugom dijelu noći će postupno slabiti na 6-16 čv., i na otvorenom moru će okrenuti na NW vjetar. More 2-3, još danas na otvorenom, i u Velebitskom kanalu 3-4. Vidljivost 10-20 km. Pretežno vedro, ponegdje uz malu do umjerenu naoblaku.
 
VALOVI
 
TEMPERATURE MORA
° C
Božava15° C
17 Hvar° C
  Komiža° C
  Krk° C
 16° C
1617° C
  Mljet° C
  Pula° C
  Rab° C
  Rovinj-Sv.Ivan n/p° C
  Split° C
  Šibenik° C
 14° C
14