Tražilica

 
VREMENSKA PROGNOZA -
 
ZADAR TRENUTNI PODACI
21.0ºC ??ºC

Smjer vjetra: NW
Brzina vjetra: 0.9 m/s
Tlak zraka: 1014.4 hPa
Relativna vlažnost: 88 %
 
ZADAR U 7 DANA
VREMENSKA PROGNOZA ZA HRVATSKU
HRVATSKA DANAS
Djelomice, na Jadranu te na krajnjem istoku i pretežno sunèano. Uz jaèi razvoj oblaka mjestimice su moguæi pljuskovi i grmljavina, uglavnom u unutrašnjosti. Vjetar veæinom slab, ponegdje umjeren sjeveroistoèni i istoèni. Na Jadranu slab i umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenome moru sjeverozapadnjak, a na sjevernom dijelu ponegdje još bura. Najviša dnevna temperatura izmeðu 23 i 28 °C, u gorju malo niža.
HRVATSKA SUTRA
Na Jadranu će prevladavati sunčano. U unutrašnjosti u prvome dijelu dana promjenljivo oblačno, ujutro mjestimice s kratkotrajnom maglom, a ponegdje i s kišom. Poslijepodne sunčanije, ali uz lokalno jači razvoj oblaka mogući su pljuskovi i grmljavina. Vjetar uglavnom slab, mjestimice umjeren sjeveroistočni i istočni, na Jadranu ujutro slaba i umjerena bura, a danju zapadni i jugozapadni, prema otvorenome moru sjeverozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu između 16 i 21 °C. Najviša dnevna u većini područja od 23 do 28 °C.
 
PROGNOZA ZA POMORCE
VREMENSKO IZVJEŠĆE, dan 24.05.2018 u 19:00 sati

UPOZORENJE
Noću i ujutro u Velebitskom kanalu mjestimični udari NE vjetra 35-40 čvorova. Sutra poslijepodne je duž obale moguć neverin.
SITUACIJA
Polje malo povišenog tlaka zadržava se nad Jadranom, a po visini kruži manja količina vlažnog i nestabilnog zraka.SJEVERNI JADRAN Vjetar NW, uz obalu NE 4-14, samo u Velebitskom kanalu do 20 čvorova. Sutra poslijepodne NW i W vjetar 4-12 čvorova. More 1-2, u Velebitskom kanalu noću i ujutro 2-3. Vidljivost uglavnom veća od 20 km. Pretežno vedro i još malo toplije. Duž obale poslijepodne promjenljiva naoblaka uz mogućnost za lokalni pljusak i grmljavinu.
 
VALOVI
 
TEMPERATURE MORA
° C
Božava21° C
22 Hvar° C
  Komiža° C
  Krk° C
 20° C
2121° C
  Mljet° C
22 Pula° C
  Rab° C
  Rovinj-Sv.Ivan n/p° C
  Split° C
  Šibenik° C
 20° C
20