Foto dana

Vojska u Zadru

Tražilica

 
VREMENSKA PROGNOZA -
 
ZADAR TRENUTNI PODACI
11.8ºC ??ºC

Smjer vjetra: SE
Brzina vjetra: 8.0 m/s
Tlak zraka: 1011.0 hPa
Relativna vlažnost: 90 %
 
ZADAR U 7 DANA
VREMENSKA PROGNOZA ZA HRVATSKU
HRVATSKA DANAS
Umjereno i pretežno oblaèno, povremeno s kišom, posebice u drugome dijelu dana. Ponegdje na sjevernom Jadranu i u gorju kiša moguæe obilnija. Poslijepodne i osobito naveèer u gorju snijeg, a malo snijega može pasti i u nizinama središnje Hrvatske te u Posavini. Vjetar slab i umjeren jugozapadni i zapadni, u gorju na udare i jak, u drugome dijelu dana sjeverni. Na srednjem i južnom Jadranu umjereno i jako jugo, na sjevernom i jugozapadnjak pa prema kraju dana sjeverozapadnjak i bura. Najviša dnevna temperatura izmeðu 6 i 11, na Jadranu od 10 do 15 °C. Poslijepodne na kopnu zahladnjenje.
HRVATSKA SUTRA
Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Kiša mjestimice u noći i ujutro u Dalmaciji, posebice na krajnjem jugu. Prema kraju dana novo naoblačenje s kišom na sjevernom Jadranu i snijegom u gorju te u dijelu središnje Hrvatske. Vjetar na kopnu većinom slab, potkraj dana mjestimice umjeren jugozapadni. Na Jadranu umjerena, moguće i jaka bura i sjeverac, prema otvorenome sjeverozapadnjak, navečer na sjeveru jugozapadnjak. U noći i ujutro na krajnjem jugu još jugo i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -5 i 0, na Jadranu 5 do 10 °C. Najviša dnevna između 2 i 7, na Jadranu 8 i 13 °C.
 
PROGNOZA ZA POMORCE
VREMENSKO IZVJEŠĆE, dan 19.01.2018 u 06:00 sati

UPOZORENJE
Mjestimični udari SE i SW vjetra 35-40 čvorova, a navečer i u noći na sjevernom Jadranu NE vjetra 35-40, u Velebitskom kanalu do 50 čvorova. Ponegdje mogućnost za nevere, uglavnom navečer i u noći.
SITUACIJA
Sa sjeverozapada se prema Jadranu primiče dolina s frontalnim sustavom.SJEVERNI JADRAN Vjetar S i SW 6-16, mjestimice do 22 čvora, poslijepodne će malo oslabiti, a navečer okretati na NE i zatim jačati na 12-24, u Velebitskom kanalu do 28 čvorova. More 2-3, u noći 3-4. Vidljivost 10-20 km. Naoblačenje, očekuje se ponegdje kiša, a potkraj dana i pljuskovi s grmljavinom.
 
VALOVI
 
TEMPERATURE MORA
° C
Božava13° C
14 Hvar° C
  Komiža° C
  Krk° C
 12° C
1212° C
  Mljet° C
12 Pula° C
  Rab° C
  Rovinj-Sv.Ivan n/p° C
  Split° C
  Šibenik° C
 11° C
11