Ovog petka uz Chef Experience Night započinje Advent u restoranu Providur! Chef kuhinje Mario Bodrožić priprema Vam uzbudljivi menu od šest sljedova po njegovom izboru. Osim gostovanja poznatih hrvatskih chefova, tijekom cijelog prosinca svakog dana možete uživati u zimskim specijalitetima s Providurovog Adventskog jelovnika.

U bogatom božićnom meniju nalaze se jela koja će zadovoljiti tradicionalna i avangardna nepca od kojih izdvajamo: dalmatinski tris s paštetom od bakalara i slanutkom, rižoto od šumskih gljiva s biftekom i pestom od kestena, goveđe obraze sa pireom od tartufa, tunu s rižom od cikle i blagdansku klasiku - bakalar bianco.

Nakon večere zasladite se datuljama, čokoladnom kuglom ili čokoladnim souffleom. Otkrijte i ostatak zanimljivih jela inspiriranih tradicionalnom hrvatskom kuhinjom sljubljenih s okusima internacionalnih kuhinja.

Restaurant i wine bar Providur za Vas je otvoren svakog dana. Svoje mjesto možete rezervirati na broj 099 524 8200 ili ih posjetite na Trgu Petra Zoranića. I ne zaboravite odigrati nagradnu igru na naslovnici jer možete osvojiti večeru za dvoje ovog petka na Chef Experience večeri u Providura!