Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje protiv trojice osumnjičenika za kazneno djelo prijevare.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su krim istraživanje nad 47-godišnjakom iz unutrašnjosti Hrvatske, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je u kolovozu 2019. godine, temeljem ugovora za izvođenje građevinskih radova na objektu u vlasništvu 48-godišnjakinje primio predujam od sedam tisuća kuna, dok dogovorene radove nije izvršio u roku.

Također, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar istraživali su 51-godišnjaka iz Karlovca, kojeg se sumnjiči za prijevaru na način da je tijekom 2018. godine, dogovorio postavljanje fasade na Viru na objektu u vlasništvu 46-godišnjaka, a nakon što je primio predujam od 15 tisuća kuna, radove nije izvršio.

Nadalje, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su krim istraživanje nad 25-godišnjakom iz Samobora, kojeg se sumnjiči da je preko internetskog oglasnika, oglasio prodaju igrače konzole, a nakon što mu je 43-godišnjak uplatio novac za kupnju konzole, naručeno nije isporučio niti je vratio novac oštećenom.

Protiv trojice osumnjičenika državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijava zbog kaznenog djela Prijevare.