Nositelj nezavisne liste u Gradskom vijeću Enio Meštrović pozvao je sve zainteresirane Zadrane da se jave na natječaj za posao o kojem smo danas javili na portalu 057info. Pripravnik će surađivati s mjesnim odborima po pitanju realizacije ulaganja u uređenje mjesta i sl.

- Kako smo i rekli, razlog zbog kojeg smo dali svoju privatnost na izborima i prihvatili društvenu odgovornost ste Vi... mladi, kvalitetni, izvrsni... Vi koji do jučer niste imali zdravu nadu da je moguće dobiti posao u gradu Zadru ako niste stranački podobni. Vama želimo otvoriti vrata gdje god je moguće i gdje god se nas pita.

Danas je na portalima izašla vijest da je TZ Zadar objavila natječaj za posao. Na Vama je, ako se prepoznajete u tom natječaju, da se javite na vrijeme sa svom potrebnom dokumentacijom u TZ Zadar. Na nama je da provjerimo zakonitost i stručnost izbora. Gledajte, pratite i javljajte se na sve buduće natječaje... Najbolji će imati našu bezuvjetnu podršku, stoji u priopćenju Konja - nezavisne liste za grad Zadar.