Sedmo izdanje manifestacije "Rendez-vous au cinéma", u organizaciji Francuskog instituta u Hrvatskoj, Hrvatskog audiovizualnog centra, Kino Mreže i Kina Tuškanac, stiže i u zadarsku Kino Zonu!

Tijekom iduća dva tjedna, u Koncertnoj dvorani Kneževe palače prikazat će se četiri izuzetna ostvarenja francuske kinematografije: Goddardov "Ludi Pierrot", Jeunetova "Amelie", Ozonovih "8 žena" te Dionov dokumentarac "Sutra"!

Čast otvaranja, kao svojevrsni hommage nedavno preminulom Jean-Paul Belmondu, dobio je "Ludi Pierrot" koji je na rasporedu ove srijede, 29. rujna od 20 h.

Dan kasnije, 30. rujna u isto vrijeme i na istom mjestu, program prvog tjedna zaključit će romantična komedija „Amelie" koja je godinama osvaja srca generacija diljem svijeta!

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Koncertna dvorana Kneževe palače) od 19 sati.

Za prisustvovanje projekciji NIJE potrebna COVID potvrda!

Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar.