U rubrici Vijesti elektroničke publikacije 057info.hr, dana 04.09.2021.g., u 08,20 sati, objavljen je članak pod naslovom „Badurina je novac prao preko Lichensteina, sud mu blokirao ono što je ostalo na računu", autora L.P., u kojemu su iznesene neistinite informacije, odnosno difamacije g. Dražena Domjanića, od naslova pa nadalje, koje citiramo kako slijedi:

"U nalogu ODO-a Zadar kaže se kako je Badurina iznos od 134.526 eura, za koji se sumnja da je stečen kaznenim djelom zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju na štetu TD Ostrea, predao drugoosumnjičenom Draženu Domjaniću, koji ga je trebao uplatiti na svoj bankovni račun u Lichensteinu i nakon toga pod prividom isplate kupoprodajne cijene za nekretninu doznačiti na njegov bankovni račun u Austriji. Postoji osnovana sumnja da je Badurina iz sredstava pribavljenih počinjenjem kaznenih djela na području Republike Hrvatske, koja su mu stavljena na teret u postupku pred Županijskim sudom u Zadru, iznio dio sredstava iz države i proslijedio ih drugoosumnjičeniku radi prikrivanja pravog porijekla novca.."

Navedene su netočne i neistinite informacije o g. Domjaniću, ispravljamo kako slijedi:

- g. Domjanić nikada nije primio, iznio, uplatio ili bilo što činio s novcima od gospodina Badurine.;

- g. Domjanić je 31. kolovoza 2018. godine kupio zemljište u Jakišnici pored kuće koju ima od ranije u svom vlasništvu, uz posredovanje susjeda.

To zemljište nalazilo u vlasništvu gospodina Nevena Badurine, s kojim se g. Domjanić u tu svrhu osobno susreo 5-6 puta, a kojim ga vežu niti prijateljski niti poslovni odnosi. G. Domjanić je dogovorenu cijenu tog zemljišta platio na račun gospodina Badurine koji mu je on dostavio, iz sredstava kredita realiziranog u svojoj banci.

Vezano uz samu istragu, g. Domjanić je bio pozvan sudjelovati u istoj, ali 17.12.2020.g. ista je u odnosu na njega završila prekidom istrage, jer nisu postojale nikakve osnove za ono što se g. Domjaniću pokušalo staviti na teret, jer je sva svoja plaćanja izvršio zakonito, prema uputi prodavatelja."