Liječnici zadarske bolnice bore se za život 31-godišnjeg muškarca koji je sinoć teško stradao u prometnoj nesreći u Murvici. Nesreća se dogodila sinoć u 20:15 sati, kada je 36-godišnja vozačica automobila karlovačkih registracija sa županijske ceste Nin-Murvica nakon znaka STOP ušla u raskrižje s Jadranskom magistralom i tako oduzela prednost automobilu koji je dolazio glavnom cestom, a kojim je upravljao 32-godišnji vozač automobila zadarskih registarskih oznaka.

U sudaru automobila najgore je prošao 31-godišnji putnik u automobilu karlovačke vozačice, koji je zadobio teške ozljede opasne za život te se nakon liječničke intervencije nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja u Općoj bolnici Zadar. Još jedan putnik njezinog automobila (30 godina) zadobio je teške tjelesne ozljede, ali ne i opasne po život. Oboje vozača zadobilo je lakše tjelesne ozljede, a još dvoje putnika karlovačkog automobila također je ozlijeđeno, s tim da nisu utvrđene kvalifikacije ozljeda. Najvjerojatnije se također radi o lakšima.

Kod vozačice automobila nije bilo prisustva alkohola u organizmu, a zbog izazivanja prometne nesreće s teškim ozljedama podnesena je kaznena prijava.