Rješenje tima kojega su činili Ena Vladislavić, Ivan Maurović, Dunja Mitrović i Hana Paleka pobjednik je natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja prostora bivše vojarne u ulici Stjepana Radića u Zadru što ga je raspisao Grad Zadar. Pobjedničkom rješenju pripala je prva nagrada od 80 tisuća kuna, a novčano su nagrađena još četiri rada.

Gotovo svi sudionici urbanističko-arhitektonskog natječaja bit će nagrađeni. Iz nagradnog fonda od 200 tisuća kuna neto, odnosno cca 269.416,00 kn bruto, pet od šest sudionika dobit će novčanu nagradu.

Društvo arhitekata Zadra objavilo je taj natječaj u lipnju, a rok za predaju radova bio je 23. kolovoza. Pristigle radove kroz tri sastanka ocjenjivao je žiri na čelu s uglednim arhitektom Sašom Begovićem, partnerom u 3LHD studiju. Ostali članovi su bili zadarski arhitekti Krešimir Damjanović i Nives Kozulić u ime Društva arhitekata, dok su Grad Zadar, kao raspisivača i investitora predstavljali Ante Ćurković i Anita Mijić.

Tajnik natječaja, mag.ing.arch Domagoj Diklić najavio je kako će se do kraja mjeseca prirediti predstavljanje radova i razgovor s Ocjenjivačkim odborom te pobjednikom natječaja.

On je anketnog tipa ali zadatak je bio vrlo složen, samim time što je to osjetljivo područje a mogućnosti je jako puno, kazao je Diklić. 

Arhitektonsko- urbanističko promišljanje zone obuhvata iz natječaja, prema njegovim riječima, vizija je za budućnost tog prostora.