NOVO Iz PU zadarske dostavili su rezultate očevida tragične prometne nesreće koja se jutros u 9:57 sati dogodila na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre.

Prometna nesreća dogodila se na način da se 76-godišnji biciklist kretao cestom LC 63004 i prilikom uključivanja na lokalnu cestu LC 63003 nije se zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja te je oduzeo prednost osobnom vozilu Volkswagen zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka koja se kretala cestom LC 63003 iz smjera Mandre prema Kolanu, uslijed čega dolazi do udara vozila u bicikl i pada biciklista na kolnik.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 76-godišnjak iz unutrašnjosti Hrvatske, dok vozačica osobnog automobila nije ozlijeđena.

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, te je o događaju izvješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet je u vremenu od 09.57 do 14.05 sati bio obustavljen te se odvijao alternativnim pravcima.

RANIJE Danas u 9.57 sati policija je zaprimila dojavu da je na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre došlo do prometne nesreće u kojoj su prema prvim saznanjima sudjelovali osobno vozilo i biciklist, javlja PU zadarska.

Na teren su odmah po dojavi upućene žurne službe. U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao biciklist.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste, između Kolana i Mandri promet je bio obustavljen do 14:05 sati.

- uskoro opširnije -