Na cesti kroz Pridragu jučer je teško ozlijeđen vozač koji je oko 15.25 sati izgubio kontrolu nad automobilom. Nije se kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo desno na makadamsku popunu, a kada je tamo udario u stupić vratilo ga je na cestu, ali ne zadugo. Od udarca u stupić zanijelo ga je ponovno preko ceste, gdje je udario u stablo.

Zbog teških tjelesnih ozljeda prebačen je u Opću bolnicu Zadar, gdje će biti medicinski zbrinut, ali i ispitan na prisustvo opojnih tvari u organizmu. Policija je u događaju sastavila izvješće koje je uputila državnom odvjetništvu.

55-godišnja vozačica mopeda teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jučer oko 12 sati dogodila u Biogradu na Putu Grande.

Do sudara je došlo kada se 50-godišnjak koji je upravljao automobilom njemačkim registracijskih oznaka nije zaustavio na znak STOP na raskrižju, nego je ulaskom u njega oduzeo prednost mopedu na kojemu se nalazila vozačica. Ona je prednjim dijelom mopeda udarila u automobil, pri čemu je pala i slomila nogu.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u Opću bolnicu Zadar, dok je 50-godišnjem vozaču izdan kazneni nalog zbog izazivanja prometne nesreće.