Zadarska policija izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u 22:40 sati na Putu Bokanjca, kao i još jednoj na Voštarnici. 

Vozač osobnog automobila (40) upravljao je osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka. Izlaskom iz zavoja nije prilagodio brzinu uvjetima i stanju na cesti te je izgubio nadzor nad vozilom. Zatim je prešao u drugu prometnu traku, namijenjenu kretanju automobila iz suprotnog smjera, a pritom udara u osobni automobil kojim je upravljao 20-godišnjak. Mladić i njegov putnik zadobili su lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnji vozač teške tjelesne ozljede. Bit će prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. 

Također, u prometnoj koja se dogodila jučer oko 7:20 sati u Ulici bana Josipa Jelačića i Andrije Hebranga stradala je 43-godišnja biciklistica. Oduzeo joj je prednost 38-godišnji vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka koji ulaskom u raskrižje nije poštivao njezinu prednost prolaska. Biciklistica je naglo zakočila i pala na kolnik, a zatim je hitno prevezena u zadarsku bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Vozaču slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.