HGSS Zadar nastavlja sa svojim radnim vikendima. 

Proteklog je stanica Zadar odradila dva dežurstva na području NP Paklenica. Osim ugovorenog dežurstva u NP Paklenica koju su pokrili članovi HGSS Stanice Požega, njih troje sa šest dodatnih članova i jedan član HGSS Stanice Zadar, dežuralo je na 19. trail utrci Naturel Velebit Ultra Trail sa četiri kategorije, Marathon 42km / 2.500m+, Challenger 25km / 1.400m+, Active 17km / 900m+ i Light 7km / 350m+. Na utrci je sudjelovalo 355 trkača iz 12 država. Utrku su pokrila četiri člana HGSS Stanice Zadar sa terenskim vozilom. Oba dežurstva prošla su bez potrebe za intervencijama.

Međutim, na dežurni telefon Stanice Zadar stigao je poziv unesrećene osobe na području Prosinjak - Mamet jama. Osoba se nije osjećala dobro te je pozvana Hitna medicinska pomoć koja nije mogla do nje. Kako je na dežurstvu bilo dovoljno spašavatelja, a HGSS-ovci su bili najbliži lokaciji unesrećene, dva spašavatelja sa terenskim vozilom otišla su u pomoć. Prevezli su unesrećenu do prometnice gdje su je preuzeli djelatnici Hitne.

Isti vikend u ubučnom centru HGSS-a "Dragutin Špehar" odrađen je tečaj za voditelje potraga sa 26 polaznika i 11 instruktora, a među njima i jedan član Stanice Zadar. Sada su bogatiji za još jednog voditelja potraga, koje su ujedno HGSS-ove najčešće akcije.