Danas je otvoren novi salon Namještaj Mima na adresi 159. Brigade 1. Radi se o najvećem i najmodernije opremljenom Miminom salonu u Hrvatskoj. Mima je povodom otvorenja pripremila brojne popuste i pogodnosti, ali samo do 19. lipnja.

Namještaj Mima već gotovo 30 godina uspješno djeluje na hrvatskom tržištu. Danas se ponosi još jednom poslovnicom na čak 6000 m2. U novom salonu na dvije prostrane etaže čeka vas mnoštvo noviteta u asortimanima kuhinja, dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, dječjih soba, predsoblja, vrtnog namještaja, a tu su i dekoracije za svaki prostor vašeg doma ili apartmana. Ono čime se Mimina ponuda najviše ističe je vlastita proizvodnja kuhinja po mjeri i ugradbenih ormara čiji su modeli dobili veći i ljepši prostor u novom salonu.

Povećanjem salona, ali i skladišta, Mima se strateški ojačala jer sada je roba još pristupačnija i brže dostupna kupcima u Zadru i okolici.

Prvi posjetitelji su obišli prostrane ambijente i istražili novitete bogate ponude. Za njih su osigurane brojne pogodnosti poput 20% popusta na namještaj i dekoracije, 45-55% popusta na kuhinje po mjeri, do 60% popusta na ugradbene ormare, pa sve do 60% na izbor iz ponude namještaja i dekoracije. Kod bijele tehnike možete ostvarivati brojne popuste, ali i poklone uz kupovinu. Mima je pripremila i nagradni natječaj u salonu za vrijednu nagradu u kojem možete sudjelovati sve do subote, a nagrada je ovaj luksuzni boxspring krevet Deluxe.

Dugogodišnjim prisustvom u Zadarskoj županiji, ovaj je brend stekao povjerenje i lojalnost kupaca.

Mima vas poziva da posjetite novi salon na adresi 159. Brigade 1 i proslavite s njima uz slavljeničke pogodnosti, jer vrijede sve do subote, 19. lipnja!