NOVO Poznato je više okolnosti događaja koji se jučer dogodio kod trgovačkog centra u ulici Polačišće.

Pronađena sva tri sudionika tučnjave - 30-godišnjak koji je prijavio napad, 39-godišnjak kod kojeg su jedino ustanovljene ozljede i to lakše naravi, te 28-godišnjak kojeg je policija pronašla ubrzo nakon sukoba. Svi su podvrgnuti alkotestiranje te su redom napuhali 0.7, 1.9. i 2.48 promila.

Razlog sukoba još se utvrđuje, a nakon dovršetka istrage slijede prijave za narušavanje javnog reda i mira.

RANIJE Prolaznike je u srijedu navečer na Relji uznemirio nesvakidašnji prizor - dvojica policajaca trčala su uz Put Murvice za mladićem kojem je lice bilo krvavo. U prolazu prema trgovačkom centru nalazio se još jedan službenik, doznajemo od očevidaca koji su nam poslali fotografiju policijske intervencije.

Kako doznajemo, policija je u 19:05 sati zaprimila dojavu prema kojoj je kod trgovačkog centra došlo do fizičkog sukoba između muških osoba mlađe dobi. Jedna osoba je ozlijeđena, a težina ozljeda još se utvrđuje, dok je druga privedena u policijsku postaju na ispitivanje. Iz zasad dostupnih informacija vjeruje se kako je u tučnjavi sudjelovao još jedan muškarac.

- U tijeku je kriminalistička istraga kojom će se utvrditi sve okolnosti događaja, rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.