Pripreme za ljetne dane i omiljene aktivnosti ne mogu proći bez posjeta omiljenim trgovinama centra Supernova Zadar. I ovoga ljeta spremamo vam fantastične kolekcije, odlične ponude i osvježavajući shopping.

Kada su veste, jakne i kaputi napokon daleko na dnu ormara, vrijeme je za nove stylinge. Najbolja modna inspiracija dolazi upravo na samom početku sezone kada uskačemo u komade kojih smo se poželjeli i dugo ih očekujemo nositi. Vrijeme je za jedan dobar shopping - razgledajte nove kolekcije trgovina centra u kojima ćete naći sve što vam treba da upotpunite garderobu, a šetnja centrom inspirirat će vas i za nove stilove i kombinacije za sve prilike.

Ne zaboravite na modne dodatke i obuću! Napokon ćemo prošetati sandale, espadrile i japanke koje će, uz dobro odabran nakit, savršeno upotpuniti svaku ljetnu kombinaciju. Ipak, ništa bez njegovane kose i kože! Posebnu pažnju obratite na odabir preparata kojima ćete kožu pripremiti za izlaganje suncu, a potom i zaštititi od štetnih utjecaja sunčevih zraka. Dakako, ne zanemarujte ni kosu jer njegovana kosa i dobra frizura najljepši su modni dodatak.

Spremate li se za godišnji odmor, obiteljska kupovina već je poslovično najpraktičnija u centru Supernova. Na jednom mjestu pronađite sve potrebno za cijelu obitelj. Odjeća, obuća i oprema, za velike i male, te sportski i rekviziti za plažu ili boravak u prirodi, odlično će poslužiti tijekom nadolazećih praznika.

I naravno, ne zaboravite obradovati i najmilije - za rođendane, krštenja, godišnjice ili vjenčanja praktično je pokloniti Supernova poklon-karticu koju obožavaju sve generacije! Pratite nas na našim društvenim mrežama i web stranici ili se pretplatite na newsletter i prvi doznajte vruće pogodnosti za osvježavajući ljetni shopping.