Za razliku od drugih većih gradova u kojima su kandidati za gradonačelnika bili pozivani i imali su sučeljavanja, u Zadru toga nije bilo.

U drugi krug su ušli Branko Dukić i Marko Vučetić, a voditeljski tandem Radija 057 - Davor i Prte, poželjeli su ih ugostiti u eteru na sučeljavanju koji bi bio u njihovom stilu. Nimalo klasičan, to znaju svi slušatelji Radija 057.

Dukić, koji ima svoj PR stožer, mogao bi prihvatiti poziv za sučeljavanje barem na lokalnoj razini kad su već nacionalni mediji zaobišli Zadar. Bit će smija, obećavaju Davor i Prte koji bi mogli i od ozbiljnog Vučetića, izazvati malo smijeha koliko god završna utrka za čelno mjesto u Zadru bila ozbiljna. U sloganu Dukićeve kampanje je bolja budućnost s osmijehom kojeg nude voditelji Radija 057.

Nakon službene kampanje, koja se produžava u drugi krug za izbor gradonačelnika, osebujan voditeljski dvojac želio bi napraviti i analizu nedjeljnih izbora. Ona svakako uključuje Ričarda - jer od Enia Meštrovića zadarska javnost očekuju puno odgovora.