Na vidjelo javnosti danas su izašle okolnosti tučnjave u zadarskom noćnom klubu, koja se dogodila još u ožujku prošle godine, ali slučaj do sada nije dospio u medije.

Upravo zbog toga prijavljen je 35-godišnjak kojeg se sumnjiči da kao odgovorna osoba ugostiteljskog objekta, iako je znao kako je počinjeno kazneno djelo, to nije prijavio, čime je onemogućio otkrivanje samog kaznenog djela kao i počinitelja.

No, to nije zaustavilo policiju koja je utvrdila kako je četvorka iz Zadra, u dobi od 43, 32, 27 i 28 godina, 1. ožujka oko 6 sati u ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava, bez većeg povoda, fizički napala 39-godišnjeg gosta, prilikom čega mu je zadala teške tjelesne ozljede (frakture).

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak, 27-godišnjak i 28-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je 32-godišnjak za sada nedostupan policiji te se kriminalističko istraživanje nastavlja. Kako neslužbeno doznajemo, dio njih je povezan s poslom zaštitara, ali i napadom koji se prije dvije godine odvio ispred noćnog kluba na Obali kneza Branimira.

Također, protiv 35-godišnjaka, jednog od voditelja kluba, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo neprijavljivanje kaznenog djela. U zakonskom roku predan je pritvorskom nadzorniku, priopćili su jutros iz PU zadarske.