Oronula radna ploča u kuhinji već vam dugo ide na živce, a stare elemente još duže posramljeno skrivate od gostiju? Ne morate ići daleko kako biste svojem domu, apartmanu ili uredu vratili stari sjaj. Posjetite Iverpanovu poslovnicu u Ulici 84. gardijske bojne HV Termiti 12 i iz njihove bogate ponude proizvoda i materijala za uređenje doma i izradu namještaja po mjeri odaberite ono što vam se najviše sviđa. Ne sumnjamo da ćete se kući vratiti ruku punih Iverpanovih proizvoda i glave pune novih ideja za dizajn svojih interijera.

S desne strane na izlazu iz grada prema Bibinjama u Iverpanu vas, između ostaloga, čeka preko 200 dekora pločastih materijala za izradu namještaja. Budući da je izbor širok, u nastavku donosimo nekoliko savjeta za pronalazak pravog materijala za izradu namještaja baš za vaše potrebe.

Pločasti materijali namijenjeni su za izradu namještaja i oblaganje zidova interijera i u tu svrhu najčešće se koriste iverali i medijapani, na čije se površine lijepe dekorativni oblozi. U Iverpanovoj se ponudi svojom popularnošću ističu mat površine s anti-fingerprint efektom. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovakve površine zadovoljavaju visoko postavljene kriterije s vrhunskim estetskim rezultatima. Jedinstvene značajke površine, poput slabe refleksije svjetlosti i izvrsne teksture sa svojstvima protiv otisaka prstiju, ovakve površine čine idealnima za obitelji s malom djecom.

Ukoliko pak preferirate namještaj visokog sjaja, pravi odabir za vas su Rauvisio Crystal ploče koje su jedinstvene po besprijekornom efektu zrcalno reflektirajuće površine. Rauvisio Crystal idealan je za kuhinjske fronte, ekskluzivan namještaj u dnevnim boravcima, poslovnim i hotelijerskim prostorima, ali i izuzetno otporan za izradu namještaja u vlažnim prostorima poput kupaonica. Profinjenost je drugo ime ovog materijala koji je zahvaljujući posebnom zaštitnom premazu iznimno otporan na fizička i kemijska oštećenja. Rauvisio Crystal uspoređuje se sa staklom radi iznimne refleksije površine, ali se s tehničke strane lakše obrađuje u odnosu na staklo.

Ako volite tradicionalni stil, „bacite oko" na drvne WOODline dekore s reljefnom strukturom koja prati godove drveta. Samo neki od benefita WOODline linije su otpornost na udarce, trljanje i ogrebotine, izvanredna obrada materijala i autentične strukture brijesta, hrasta, hemlocka ili trešnje. Osim što su bezvremenski izraz ukusa i kvalitete, ove ploče savršen su temelj za izradu vaših kuhinjskih elemenata ili radnih ploča - sve po mjeri.

Za one koji preferiraju moderne trendove u uređenju doma, Iverpan nudi nešto po njihovom ukusu: ploče koje svojim izgledom odaju dojam hrđe, betona, kamena ili tekstila. Ovakvi materijali iz Art linije stvoreni su za personalizaciju interijera, kao i za unošenje daška industrijskog stila u prostore.

Ako želite opremiti dječju sobu, predlažemo vam materijal MDF u boji - ekološki proizvod nastao prešanjem drvenih vlakana i pigmenata boje koji je lako obradiv, otporan na vlagu i, ono najvažnije, netoksičan. MDF ploče dostupne su u širokoj paleti boja, najčešće su glatkih površina te se mogu premazati uljem, voskom ili lakom. Ploče su u cijelom presjeku jednolično obojane i moguće ih je obraditi stvarajući upečatljive 3D efekte za jedinstvene dizajnerske interijere. Materijal je iskoristiv u svakom interijeru, a svoju plemenitu svrhu pronašao je i u projektu Živim u bojama kada je, nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog potresa, iskorišten za obnovu stradalih dječjih vrtića.

Sada kada ste opremljeni temeljnim znanjima za opremanje doma pomoću Iverpanovih pločastih materijala, jedino što vam preostaje jest zaputiti se prema Ulici 84. gardijske bojne HV Termiti 12 gdje ćete na jednom mjestu pronaći sve što vam treba za opremanje doma baš po vašoj mjeri!