Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, pročelnicom za gradsku samoupravu i opće poslove Dolores Grdović Kalmeta te pročelnicima Robertinom Dujelom i Darkom Kasapom  i danas je bio na terenu, u  obilsaku mjesnih odbora u kojima se odvijaju radovi na poboljšanju lokalne infrastrukture.

U MO Dračevac danas su započeli radovi na izgradnji zgrade za potrebe rada mjesnog odbora. Projekt je izradila tvrtka Via Factum, koja obavlja i nadzor radova, a izvođač je Bino commerce d.o.o. Ugvorena cijena radova je 991 718,24 kn. Početak radova je danas, 24. ožujka, a rok završetka je 150 kalendarskih dana. MO Dračevac tako će dobiti zgradu za potrebe lokalne zajednice. Osim ureda Mjesnog odbora, bit će tu i višenamjenska dvorana za konferencije, rekreaciju i ostale potrebe stanovnika ovog kvarta.

U MO Jazine I u tijeku su radovi na parternom uređenju igrališta u ulici Put Murvice. Proširuje se košarkaško igralište, uređuje okoliš, postavljaju klupe i sprave za dječju igru kako bi se oplemenio prostor za sve generacije stanovnika, objavaljeno je na stranici Grada Zadra uz foto-dokaze.