Anonimna osoba ili više njih koji se predstavljaju kao frakcija Mladeži HDZ-a Zadarske županije osnovala je na Facebooku stranicu pod imenom "Zadar po našoj mjeri", na kojoj će artikulirati stavove frakcije budući da "u stvarnosti i na tijelima naše Mladeži radi jednoumlja to nije moguće".

- Frakcija trenutno broji 72 člana i smatramo da itekako imamo što za reći kada su u pitanju interesi našeg grada i županije. Imamo mišljenje i o tome kako predsjednik naše stranke na nacionalnoj razini vodi politiku koja nije lokalna-zadarska i kako nameće kandidate bez da se o tome raspravi na tijelima stranke. No, o tome ćemo pisati na našoj stranici u narednim danima i tjednima.

Reći ćete - anonimni ste, zašto se ne predstavite? Ali prije nego to kažete zaključit ćete i shvatiti da moramo ostati anonimni jer imamo svoje obitelji i poslove koji bi objavom naših identiteta bili ugroženi. To vam je jasno. Broj od 72 člana samo je početak, a frakcija će vjerujemo jednog dana postati javna-kad se za to steknu uvjeti. U ime svih nas izražavamo podršku kandidatima i ratnim veteranima Božidaru Longinu i dr. Branku Dukiću, navodi se u dopisu dostavljenom našoj redakciji.

Ova frakcija, dakle, buni se protiv Plenkovićevog kandidiranja Dukića i Longina, ali ima daje podršku na izborima. Osim toga, za sada imaju problem u vidljivosti, jer grupu prati - 0 članova?