Danas je podšišano stablo glicinije u vrtu uz Kneževu palaču. Taj povijesni vrt posađen je krajem 19. stoljeća , a njegov originalni nacrt pronašao je i o njemu pisao Dragutin Kiš, poznati pejzažni arhitekt.

- Stablo glicinije je staro stablo i mi smo ga podšišali kako bi i dalje moglo cvasti i biti lijepi ukras u tom povijesnom dijelu Grada, kazao nam je direktor Nasada, Josip Krnčević. On priznaje kako se prethodnih godina to stablo nije održavalo pa se kao penjačica raširilo po svom susjedstvu. Koliko, najbolje pokazuje količina grana koja se našla na ulici Rivnice. U Nasadima će nastaviti posao u tom vrtu, kojeg je Grad iznajmio za ugostiteljsku terasu, te će uz pomoć dizalice ušminkati i tamošnje palme.

- Što god tko misli, ali gradsko i povijesno središte treba održavati u skladu s pravilima struke, istaknuo je Krnčević, aludirajući i na politički napad zbog pomlađivanja drvoreda u Ulici Krešimira Ćosića.

Drugo je pitanje zbog čega se prethodnih godina, za vrijeme njegovog prethodnika, to isto nije radilo.

Novi direktor Nasada, inače diplomirani inženjer šumarstva upravo je zbog takve politike vođenja Nasada u kojem struka nije bila na prvom mjestu, otišao iz tog komunalnog poduzeća. Nasadi su dobili više novca iz Gradskog proračuna, ali je očito da su struka i organizacija preuzela dominaciju u održavanju i širenju gradskog zelenila.