NOVO

Policijskim očevidom utvrđeno je kako je u prometnoj nesreći na licu mjesta poginuo 53-godišnjak, vozač motora nakon što se s njim sudario vozilo zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 82-godišnjak.

On se kretao iz smjera Ražanca prema Rtini kada je skretanjem u lijevo oduzeo prednost vozaču motora. Od siline udarca, motoristu je odbacilo na vozilo zagrebačkih registracija koje se kretalo iza vozila čiji je vozač izazvao sudar.

Kako, utvrdit će se dodatnim krim istraživanjem. U svakom slučaju 82-godišnjak je izazvao prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Kod ostalih sudionika nije bilo ozlijeda.

 

RANIJE

Danas, 8. siječnja oko 13,50 sati na državnoj cesti D-106, u mjestu Rtina - Miočići dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradala jedna muška osoba.

Prema prvim informacijama u nesreći je sudjelovalo osobno vozilo i motocikl, a na mjestu nesreće u tijeku je očevid, kojeg provode djelatnici Postaje prometne policije Zadar u nazočnosti Županijskog državnog odvjetnika. Doznajemo da je smrtno stradao motociklist sa zadarskog područja, iz tog kraja.

Zbog osiguranja mjesta događaja i očevida na ovom dijelu državne ceste D 106, dionica Ražanac - Pag, promet je obustavljen.