Nakon 20 godina postojanja, s Novom godinom prestao je s radom i obrazovni portal svih srednjih škola Zadarske županije Riva On.

Portal je 2000. godine pokrenuo i do kraja vodio profesor Hrvatskog jezika u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića Edin Kadić, koji je prošle godine otišao u mirovinu, zajedno s ravnateljem škole Davorom Vidakovićem. Očekivalo se da će portal koji je donosio novosti iz života srednjih škola nastaviti s radom, bilo u vidu suradnje s prof. Kadićem ili angažiranjem nekog drugog suradnika, ali to se nije ostvarilo-

- Dragi učenici i nastavnici, nakon 20 godina našeg nezaboravnog zajedničkog upoznavanja, istraživanja, novinarskoga rada i poticanja korištenja novih IK tehnologija u školama, došlo je vrijeme da se oprostimo. Početkom 2021. godine najstariji obrazovni portal u Hrvatskoj, pa i u Europi, prestaje s radom, a redakcije svima vama zahvaljuju na naših 20 godina koje se ne mogu zaboraviti ili "deleteati", navodi se u obavijesti na portalu.

Obrazovni portal bio je nastavak započetog projekta izvannastavne edukacije učenika i djelatnika Medicinske škole Ante Kuzmanića u izradi WEB stranica, te edukacije u korištenju računala i Interneta. Nakon pozitivnih iskustava i druge škole krenule su sa suradnjom kako bi približile i postale dostupnije javnosti.