Ako ste kojim slučajem zaboravili nekome kupiti poklon, a taj netko je ljubitelj domaće glazbe, danas u razdoblju od 14 pa do 18 sati upalite Radio 057 jer Antonio dijeli preko 20 CD-ova domaćih pop/rock izvođača (Hladno Pivo, Crvena Jabuka, Ogenj, Alen Vitasović, Opća Opasnost, Josipa Lisac, Kensington Lima...).

Uz taj božićni giveaway, u popodnevnom programu Antonio će ugostiti par zanimljivih gostiju. Prvi na redu je zadarski knjižničar Ante Prtenjača koji je skupa s radijom 057 organizirao dobrotvornu akciju prodavanja časopisa Spužva gimnazije Vladimira Nazora čija je cijela zarada otišla Zadarskom Azilu. Nakon njega, telefonski u eter će se javiti koprivnički rock bend Ogenj koji su ovih dana izdali najnoviji singl "Zela si me" s albuma "Si kak je". Ogenj se odlučio na drugačiju strategiju ovaj put - dok svi izdaju božićne singlove, oni će kao i uvijek, po svom.

I za kraj prava mala božićna poslastica.

Preko telefona će nam se javiti Andrijana Grgičević, književnica za djecu koja je napisala tekst i glazbu za božićnu pjesmu "Riječi su važne" koja pjeva o knjizi koja se nađe ispod bora.
Andrijana je objavila dvije slikovnice, jedan dječji roman te je dobila nagrade za tri dramska teksta. Članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade.


View on YouTube

Slušamo se kroz popodne na valovima Radija 057!