NOVO Policijskim očevidom utvrđeno je kako je prometnu nesreću skrivio 72-godišnji vozač koji je, dolazeći iz smjera Ulice Ante Starčevića, prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Na njega je zatim iz smjera Ulice Hrvoja Ćustića naletjelo osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 41-godišnjak. Od siline udare auto zadarskih registracija se zarotiralo i završilo na travnatoj površini, a vozač (72) je prevezen u bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Očevid je završen u 12 sati.

RANIJE "Upravo na Bulevaru", javio nam je čitatelj uz videozapis policijskog očevida prometne nesreće koja se dogodila na raskrižju ulica Ante Starčevića, Hrvoja Ćustića i Petra Skoka.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU zadarske Ivane Grbin, dojava je stigla u 11:05 sati. Očevid je u tijeku, a prema prvim informacijama s terena, sudarila su se dva osobna vozila. Jedan vozač hitno je prevezen u Opću bolnicu Zadar iz koje se čeka povratna informacija o težini ozljeda.

Promet se odvija normalno.


View on YouTube

Riječ je o raskrižju koje je bilo na glasu kao "crna prometna točka", sve dok nije postavljena nova prometna signalizacija.