Zadar, 20. studenoga 2020. - Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova Zadar rješava sve vaše probleme - kupovinom Supernova poklon-kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti - nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon-karticom.
Uplaćeni iznos tako će upotrijebiti u nekoj od omiljenih trgovina i počastiti se novim modnim kombinacijama, cipelama i modnim dodacima, opremom za najmlađe, knjigama i mnoštvom drugih omiljenih stvari koje vam pripremaju naše trgovine.
Poklon-kartica zasigurno će svakome biti poklon po guštu, i osim za neodlučne, idealan je izbor i za one koji su kupovinu odlučili obaviti u zadnji tren.

Prilikom kupovine u centru Supernova Zadar, karticu u željenom iznosu možete nabaviti na info pultu centra. Želite li izbjeći blagdansku gužvu, svoju poklon-karticu naručite jednostavno, u samo nekoliko klikova putem naše web stranice: https://supernova-kartica.hr/hr.

Izbor poklona nikada nije bio jednostavniji! Kada želite savršen poklon, birajte Supernova poklon-karticu. Više informacija potražite na našoj web stranici: https://www.supernova-zadar.hr/poklon-kartica/