Vodovod Zadar je za početak sljedećeg tjedna poslao nekoliko obavijesti za potrošače u Poličniku, Ninu, Zadru i Privlaci.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Poličniku, u ponedjeljak, 9. studenog u vremenu od 9 do 13 sati bez vode će biti potrošači u ulici Josipa bana Jelačića. Cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Josipa bana Jelačića kod kućnog broja 44.

Istog dana zbog radova u Ninu od 8 do 15 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Put Svetog Jakova, Put Glavica i Ciglarskoj ulici. Cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ciglarskoj ulici.

U Zadru će u utorak, 10 studenog u vremenu od 9 do 13 sati bez vode biti potrošači u ulici Put crvene kuće. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena na križanju ulice Put crvene kuće i ulice Antuna Dobrovića. 

Tog će dana u Privlaci u vremenu od 9 do 12 sati bez vode biti i potrošači u Batalaškoj ulici, Ivana pl. Zajca i Put Brtalića. Cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Privlaci u ulici Put.