Objavljene su liste kandidata za izbor predsjednika i potpredsjednike županijskog odbora te gradskih i općinskih odbora HDZ-a Zadarske županije, između kojih će se birati na unutarstranačkim izborima 22. studenoga ove godine. 

Županijski odbor bira jednog predsjednika za kojeg je i samo jedan kandidat: Božidar Kalmeta, a njemu za podpredsjednika natječe se čak osmero kandidata: Martin Baričević, Josip Bilaver, Ivana Dević, Jure Fabijan, Branko Kutija, Milivoj Kurtov, Božidar Longin i Željko Šoša, između kojih će se izabrati četiri potpredsjednika.

Jedini kandidat za predsjednika zadarskog HDZ-a je Šime Erlić, dok su za mjesta podpredsjednika svoje kandidature predali Branko Dukić, Bruno Milin i Elvira Sterle. Gradski odbori biraju tri potpredsjednika, a iako se špekuliralo o tome da će za ta mjesta biti četiri kandidata, čini se da je dosadašnji potpredsjednik GO Zadar Darko Kasap, odustao od kandidature.

Za predsjednike u ostalim gradovima Zadarske županije kandidature su predali: Tomislav Bulić i Stanko Čirjak (Benkovac), Ante Mitrović, Šime Mršić i Melanija Ražov Radas (Biograd), Tomislav Ćurko (Nin), Ante Župan (Obrovac) te Veljko Pernar i Stipe Žunić (Pag).

Općinski odbori biraju predsjednika i dva potpredsjednika, a cijelu listu imena između kojih će se birati pogledajte na linku.