Novih 3 milijuna kuna kojih je rebalansom gradskog proračuna predviđeno za KK Zadar, gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši podijelio je s brojem stanovnika Zadra, odnosno poreznih obveznika, i dobio sljedeću računicu:

-  Vi ste danas svakog građanina opteretili za dodatnih 40 kuna na račun KK Zadar. Smatrate li taj potez racionalnim ili jednom triskom svima onima koji muku muče u koronakrizi, kao što ja to vidim?, pitanje je za gradonačelnika kojeg je Gaši uputio na Aktualnom satu današnje sjednice Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Branko Dukić složio se s njim da je situacija ozbiljna, no on davanje novca za KK Zadar gleda drugačijim očima:

- Nije dano ništa više novca nego svake godine. Upravo je to ono što im treba za održavanje kluba. Svjesni smo da će novaca uvijek biti malo, ali svjedoci smo da smo zadnje tri godine smanjili dug i uspostavili stabilnost kluba, kao i da taj klub ne izaziva tako velike kontroverze kao nekada. Vjerujem da će to svi podržati. Ne znamo ni hoće li se sezona u cijelosti održati, pa će taj novac možda biti iskorišten za sanaciju duga, poručio je Dukić.