Čitatelj portala 057info javlja kako policija provodi strogu kontrolu i piše kazne onima koji ne poštuju privremenu (zimsku) regulaciju u Ulici Nikole Šopa ispod Bauhausa.

Stanari okolnih ulica u više su navrata od Grada tražili zatvaranje jednoga smjera, jer zbog prometovanja automobila između Supernove i Jadranske magistrale ne mogu bez opasnosti voziti svoje automobile, a zbog manjka prostora ne može se izgraditi niti nogostup, pa su još više ugroženi pješaci. Grad je pristao zatvoriti ulicu u zimskim mjesecima, ove godine od 15. rujna, ali ljeti zbog velikog pritiska na raskrižje prema zaobilaznici, ponovno dopušta dvosmjerni promet. To manjim dijelom unosi zabunu, a većim dijelom otpor onih koji ne žele "bespotrebno kružiti", kada mogu poprijeko. Ali...

- Jučer je u navedenoj ulici obavljena velika akcija MUP-a. Jedan pripadnik MUP-a na motoru je u nepropisnom kretanju ulicom, kretanju u suprotnom smjeru, zaustavio toliku količinu auta da je uskoro morao zvati pojačanje kako u ljudstvu tako i u materijalnim sredstvima. Naime, naslagao je toliko vozila da mu je nestalo formulara za ispisivanje kazni. Svaka pohvala za MUP i poseban pozdrav svim pripadnicima ma gdje bili, a nesavjesni vozači će drugi put gledat kuda voze, kaže naš čitatelj.

Uz zahvalu na pohvalama u PU zadarskoj ističu kako je riječ o redovitoj kontroli koju će nastaviti i dalje provoditi u Ulici Nikole Šopa. Jučer je za njih svakako bio aktivan dan s obzirom na to da su ispisali čak 10 kazni u visini od 2.000 kuna. Za usporedbu, prošle je godine u jednom mjesecu kažnjeno ukupno 20 vozača.