Uklonjen je grb s prvim bijelim poljem koji se nalazio na jednom od grafita Tornada, koji su nedavno osvanuli na derutnoj zgradi nekadašnje ledane Adrie u Foši.

- Nakon medijskih objava policija je upoznala komunalne redare s postojanjem grafita i oni su nas povratno obavijestili kako su poduzeli mjere iz svoje nadležnosti, službena je informacija iz Policijske uprave zadarske koju smo dobili u potrazi za odgovorom na pitanje tko stoji iza akcije uklanjanja.

Iz Komunalnog odjela ističu kako oni nisu ti jer brisanje neprimjerenog sadržaja obavljaju isključivo na javnoj površini.

- Po navodima voditelja odsjeka za komunalno redarstvo gdina Ede Fantele, u konkretnom slučaju je riječ o privatnoj površini gdje su komunalni redari, sukladno Odluci o komunalnom redu, upozorili vlasnika/korisnika predmetne nekretnine na dio sadržaja, nakon čega je isti reagirao, rekao nam je pročelnik Robertino Dujela ne otkrivajući identitet vlasnika.

Komentar na reakciju vlasnika, kao i informaciju jesu li tražili njegovu suglasnost za oslikavanje zgrade, pokušali smo dobiti od predsjednika Udruge navijača Tornado Luke Buljata, ali bezuspješno.