Zadarska policija izvijestila je javnost o pet krađa, od čega su dvije težeg oblika, odnosno uključuju provalu.

U nedjelju, 13. rujna poslijepodne na Krešimirovoj obali u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Biogradu na parkiralištu nepoznati počinitelj je provalio u automobil u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Austrije odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Viru nepoznati počinitelj je s broda u vlasništvu 62-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio električnu tendu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne na Forumu u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio je fotoaparat u vlasništvu 35-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer u ulici Andrije Alešije u Zadru nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 80-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.