Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, u Audi i Volkswagen centrima i Auto Hrvatska centru rabljenih vozila u Zadru očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim vozilima uz dodatne pogodnosti.

Razgledajte vaše omiljene modele dostupne za isporuku odmah uz značajne popuste na kupnju vozila. U Audi prodajni centar stigao je novi Audi A3 koji spremno čeka sve znatiželjnike da ga isprobaju. Uz novitet iz Audi svijeta tu je i novi VW Golf 8 - jednu generaciju udobniji, inteligentniji i umreženiji.

U salonima za VW i Audi vozila izloženi su uvijek najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina kupnje i financiranja vozila.
Uz bogatu ponudu novih vozila u Auto Hrvatska centar rabljenih vozila (DasWeltAuto partner) možete pronaći bogatu ponudu vozila s jamstvom i iskoristiti uslugu zamjene i otkupa, financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom centar je u mogućnosti ponuditi i druge načine plaćanja, poput financiranja putem leasinga, bankovnog kredita, kreditnim karticama ili kombinacijom navedenih načina plaćanja.

Kupcima omogućujemo besplatnu procjenu vozila ako su zainteresirani za zamjenu svog starog vozila po principu 'staro za novo' i 'staro za staro' .

Bogata ponuda svih rabljenih vozila s jamstvom objedinjena je u detaljnom online katalogu na Internet stranici https://rabljena.autohrvatska.hr/.

Dogovorite probnu vožnju ili zatražite informativnu ponudu za vozilo posjetom u Auto Hrvatska prodajno-servisni centar za osobna vozila, mailom za Audi na [email protected], Volkswagen na [email protected], rabljena vozila na [email protected] ili putem telefona 023 344 810 svakim radnim danom od 8-17 i subotom od 8-13 sati.

Ukoliko je Vašem vozilu potreban servis, prepustite brigu o svom vozilu našim stručnim prodajno-servisnim timovima i iskoristite i posebnu ponudu servisnih usluga.

U rujnu ne propustite Dane posebnih pogodnosti u ovlaštenom Volkswagen, Audi i Škoda servisnom centru u Zadru.

Rezervirajte svoj termin za servis vozila u navedenom periodu jer vas očekuje:

• Besplatan pregled vozila
• 30% popusta na servisne usluge i rezervne dijelove:

- redovno održavanje, servis zamjene ulja
- zamjena filtra goriva, zraka, peludi
- metlice brisača
- zupčasti remen i pumpa za vodu
- kočioni sustav zamjena kočionih obloga i kočionih diskova
- zamjena kočione tekućine

• Besplatan pregled akumulatora i 30% popusta na novi akumulator

Navedene popuste moguće je iskoristiti narudžbom na servis od 14. do 30.9.2020.

Popuste nije moguće ostvariti prilikom korištenja Paketa 4+ za vozila starija od 4 godine za sve marke.

Ovlašteni Volkswagen, Audi i Škoda servisni centar za osobna i laka dostavna vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, zamjena kočionog sustava, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava za automehaničarske i autoelektričarske radove , nudi vam usluge autolimarskih i autolakirerskih popravaka i radova .

Radno vrijeme ovlaštenog Volkswagen, Audi I Škoda servisnog centra je svakim radnim danom od 7 do 17 sati I subotom od 8 do 13 sati. Telefon za narudžbu servisa je 023 344 810 ili besplatni telefon 0800 1952