Novootvorena trgovina zdrave hrane u Zadru, Bio Zona otvorila je svoja vrata na Voštarnici u Ulici bana Josipa Jelačića 27 C (ispod MUP-a) te razveselila sve obožavatelje zdrave hrane i one koji će to tek postati.

Bio Zona odgovor je na prehrambene navike i potrebe brojnih ljudi - od onih koji su intolerantni na neke od namirnica, preko sportaša, vegana do osoba koje moraju izbjegavati šećere, ugljikohidrate i sl. Za najmlađe je jako važno što unose u svoj organizam stoga, Bio Zona se pobrinula da mališani mogu uživati u kašicama iz organskog uzgoja te ostalom asortimanu za djecu.

U novootvorenoj trgovini možete pronaći veliki izbor brašna, žitarica i sjemenki, tjestenina, dodataka prehrani, umaka i snackova, a u carstvu zdravih namirnica nalazi se bogata ponuda bezglutenskih proizvoda. Bio Zona nudi široku paletu čajeva i tinktura, dodataka prehrani, eteričnih ulja, prirodne kozmetike te sredstava za kućanstvo. Bez grižnje savjesti, od sada možete uživati u zdravim grickalicama bez šećera, mlijeka i jaja napravljenih po originalnoj recepturi i još puno finih i zdravih slastica.

Na Facebook i Instagram stranici Bio Zone možete pratiti novitete, a profesionalni djelatnici su uvijek na raspolaganju za savjete, upoznavanje s novim namirnicama i novim trendovima u svijetu zdrave prehrane.

Trgovinu Bio Zona možete posjetiti radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h, ljubazno osoblje pomoći će Vam sa potrebnim informacijama te savjetovati u odabiru proizvoda.