Sveučilište u Zadru objavilo je popis slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku u prvu godinu redovitih preddiplomskih sveučilišnih i stručnog studija i redovitih integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2020./2021. i popis slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku u prvu godinu izvanrednih preddiplomskih sveučilišnih i stručnog studija na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2020./2021.

Najviše slobodnih mjesta ostalo je na studijima za strane jezike - za Francuski jezik i književnost dostupno je čak 48 mjesta, a za Talijanski jezik i književnost 37. Na Učiteljskom studiju u Gospiću slobodna su 33 mjesta, na Arheologiji i Informacijskim znanostima je po 30 slobodnih mjesta, po 25 na Latinskom jeziku i književnosti i Povijesti umjetnosti, 20 na Filozofiji itd.

Onima koji do sada nisu upisali željeni fakultet najteže će biti "upasti" na Sestrinstvo, Psihologiju, Kulturu i turizam, Nautiku i tehnologiju pomorskog prometa, Menadžment, na kojima je ostalo po tek nekoliko slobodnih mjesta.

Detalji o slobodnim mjestima i prijavama dostupni su na stranicama Sveučilišta u Zadru.