Volite odlazak u kladionicu, iščekivanje i praćenje sportskih događanja, a u konačnici i dobitak? Onda vjerujemo da ste pravi sportski fan koje svoje slobodno vrijeme provodi u kladionici. Bez obzira bila to fizička ili online kladionica tamo se osjećate kao doma i uživate u ispunjavanju vremena ovom razbrigrom. No jeste li se već malo zasitili konvencionalnog klađenja? Onda imamo pravo rješenje za vas - prestavljamo vam klađenje uživo!

Prednosti klađenja uživo
Za razliku od običnog klađenja, klađenje uživo omogućava vam analizu tijeka meča u realnom vremenu te tada sami imate mogućnost procijeniti želite li se kladiti, na koliko te je li se uopće pametno kladiti upravo u tom trenutku na taj tim koji ste imali na umu. Još jedna veoma bitna stavka je ta da su kvote kod klađenja uživo mnogo više što vam u konačnici može donijeti veći zgoditak. Kako su rasli trendovi u praćenju sporta uživo tako su i kladionice donijele mnoge načine na koje možemo putem različitih platformi pratiti sportsko događanje u realnom vremenu. Kladionica je uložila velike napore kako bi omogućila svojim korisnicima nesmetano praćenje utakmica i mečeva putem web streaminga na internetskim stranicama ili pak gledanja uživo putem mobilnih aplikacija. Prednosti za klađenje uživo je zaista mnogo no definitivno jedna od većih prednosti je mogućnost odluke kladiti se ili ne. Ukoliko pratite neki sport te znate u kakvoj su formi igrači te jesu li dorasli drugome timu najvjerojatnije biste se kladili ranije. Ali ukoliko se poželite kladiti uživo na određenu utakmicu možete odlučiti želite li se kladiti ili ne tek kada igrači zaigraju. Naravno u tom slučaju i sama utakmica je zanimljivija jer čekate pravi trenutak kada i kako uložiti novac. Gledanje utakmice ili meča u realnom vremenu može jako utjecati na vaše mišljenje i na odluku kladiti se ili ne.

Najbolje online kladionice
Zašto je gledanje i praćenje utakmica te klađenje preko online kladionica odlična stvar? Osim što se osjećate kao da ste na tribinama utakmice koju gledate, možete se i kladiti u trenutku koji vama odgovara. Također, ogroman izbor sportova i utakmica su vam nadohvat ruke. Online kladionice su svoj streaming i proces ulaganja uloga dovele skoro do savršenstva jer su shvatili kako je budućnost klađenja upravo u klađenju u realnom vremenu. Potpuno je besplatno pratiti neograničen broj sportova te se veoma lako možete prebacivati s jedne utakmice na drugu. Iako neki sportovi još nisu zastupljeni u segmentu klađenja uživo, sigurni smo kako će se to sve uskoro promijeniti te će svi zaljubljenici u sport dobiti priliku kladiti se u realnom vremenu na omiljeni tim. Veoma je bitno odabrati online kladionicu koja vam odgovara svojom ponudom, kvotama i kvalitetom streaminga kako biste nesmetano i jednostavno došli do dobitka.

Koje tehnike koristiti?
Na internetu možete pronaći bezbroj savjeta kako doći do velikog zgoditka putem klađenja uživo no najvažnije što možete zapamtiti je da je vrijeme postavljanja oklade najvažnija komponenta! To je zasigurno najvažnija odluka koju igrač treba donijeti kada su u pitanju oklade uživo. Kao što je već i poznato, za uspješne oklade potrebno je zaista biti upućeni znalac sporta na koji se kladite. To znači da je potrebno poznavati igrače, tehniku, vrstu igre te sve nedostatke koje možda ekipa ima kako biste procijenili kada je pravi trenutak za postavljanje oklade. Naravno, ne zaboravimo spomenuti razliku između klađenja uživo i in real time klađenja, odnosno klađenja igrača koju su trenutačno na tribinama utakmice koja se odigrava. Takav igrač zasigurno ima nekoliko sekundi prednosti u odnosu na vas ukoliko vi pratite igru preko streaminga. Igrač koji je prisutan na terenu će imati minimalnu prednost pri donošenju odluka te time i malu prednost za pogađanje oklade u odnosu na vas. Poznata je još i strategija klađenja na samom kraju utakmice, kada su kvote mnogo više no nažalost rizik kod ove strategije je veoma visok. Također, postavljanje oklade pred sami zgoditak je najčešće blokirano te ta strategija rijetko uspijeva.

Kod klađenja uživo najbitnije je zapamtiti da je bitno poznavati sport kako biste bili u stanju prognozirati ishod u istom trenutku kada se utakmica i odvija te tako povećati šanse za dobitak. Ova vrsta klađenja je veoma uzbudljiva i dinamična, a igrači uživaju u njoj upravo zato jer žele uštedjeti na vremenu čekanja na potencijalni dobitak. Novi igrači trebaju imati na umu da je ključ uspjeha poznavanje igre, a za početak im savjetujemo ulaganje manjih iznosa pa ne sumnjamo da će se dobitci povećavati, a tako i popularnost ove vrste klađenja.