Za trendi ljetne modne komade nikada nije kasno! Zadnji val sniženja donosi još veće popuste pa budite brzi i na vrijeme ugrabite trendi artikle koje vam pripremaju vaše omiljene trgovine.

Vrtoglavi popusti koje vam pripremaju trgovine centra Supernova Zadar mnoge su namamili u shopping jer kupovinom uz pogodnosti koje vam donose ljetna sniženja ostvarujete fantastične uštede. Posljednji krug sniženja donosi još veće popuste pa je pravo vrijeme da osmislite nove stylinge i krenete u potragu za modnim komadima koji plijene poglede.

Požurite u svoje omiljene trgovine i iskoristite idealnu priliku za kupovinu neizostavnih statement komada, kvalitetne obuće, modnih dodataka i odjeće koja će savršeno upotpuniti vašu garderobu. Vrtoglavi popusti idealni su i za veći obiteljski shopping - uz kolekcije za žene, muškarce i djecu po povoljnim cijenama opremite mališane, školarce, srednjoškolce, a i sami pronađite sve za dnevne, večernje i poslovne prigode.

Do kraja ljetnih sniženja dijeli vas još svega nekoliko tjedana pa ne odgađajte posjet svom omiljenom shopping odredištu - želite li se što bolje pripremiti za kupovinu pratite nas i na našem webu te na službenoj Facebook stranici centra gdje vas redovito informiramo o svim aktualnim popustima i ponudama.