Turistička zajednica grada Zadra je u lipnju ove godine redizajnirala i osvježila aplikaciju Zadar Travel s novim funkcijama, o čemu su oglasili priopćenjem kojeg objavljujemo u cijelosti:

Želje i navike turista u vrijeme pandemije koronavirusa izrazito su se promijenile. Velik broj turista će se na rezervaciju smještaja odlučiti pred sam dolazak, i to vrlo vjerojatno u neposrednoj komunikaciji s iznajmljivačem ako im je takav kanal na raspolaganju. Upravo takav pristup omogućava nagrađivana aplikacija Turističke zajednice grada Zadra pod nazivom Zadar Travel.

Sustav je osmišljen na način da maksimalno pojednostavni komunikaciju i ubrza proces bookinga te poveća broj rezervacija, a sve bez troškova i provizije bilo za iznajmljivače ili goste. Više općih informacija o sustavu pročitajte ovdje: www.app.zadar.travel

Molimo dosadašnje korisnike da ažuriraju podatke o svojim objektima i postave nove fotografije, što možete učiniti ispunjavanjem ovog obrasca. Također postoji mogućnost dodavanja novih opisnih sadržaja poput pristupa za osobe s invaliditetom, parkinga i sl.

Ažuriranje broja slobodnih ležajeva od sad je moguće isključivo unutar aplikacije uz šifru koju ste dobili u našem uredu pri prijavi objekta u sustav Zadar Travel. Ukoliko ste šifru u međuvremenu zagubili, molimo da nam pošaljete upit na e-mail: [email protected] i dostaviti ćemo Vam ju istim putem.

Nove iznajmljivače ili one koji dosad nisu prijavili svoj smještaj na ovu vrlo korištenu platformu, molimo da to brzo i jednostavno učine na ovoj poveznici.

Oglašeni objekti vidljivi su unutar mobilne aplikacije u sustavima Android i iOS te na desktop računalima u sklopu web stranice Turističke zajednice grada Zadra www.zadar.travel

Mobilne aplikacije možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.springmedia.zadartravel&hl=en
iOS: https://apps.apple.com/us/app/zadar-travel/id959285568

Inače, sve novosti vezane uz poslovanje u turizmu i zakonsku regulativu na hrvatskom jeziku od sad možete pratiti na posebnoj web stranici TZG Zadra www.business.zadar.travel