ZADAR- Nakon nepunih sedam godina, Lenko Ugrinić odlazi s mjesta direktora Nasada, ali ostaje u toj gradskoj komunalnoj firmi kao savjetnik.

U Nasade se vraća Josip Krnčević, dipl. inženjer šumarstva kojeg većina zaposlenika pamti u najboljem izdanju, kao mladog i poduzetnog stručnjaka. Politika ga vraća kao spasitelja Nasada koji imaju najlošije poslovne rezultate. Ugrinić je, poznato je, krivicu za loše poslovanje prebacivao na Grad Zadar i manji proračunski novac u odnosu na povećane zahtjeve. Nije više bilo ni posla s grobnicama, pa je posljednji Ugrinićev potez bio gradnja 10 novih grobnica unutar Gradskog groblja. Ugrinić, po zanimanju diplomirani ekonomist, kako doznajemo želio bi biti savjetnik baš za poslove groblja, te je postavio još neke uvjete.

Gradonačelnik Branko Dukić prolongirao je smjenu Ugrinića prvo zbog korone, a onda i zbog izbora. Do nje bi trebalo doći danas kad će Grad Zadar postaviti i svog čovjeka na čelu Nadzornog odbora. Umjesto Nedjeljka Pavlovića, koji je nekad bio poglavar za komunalne poslove, a sada se sprema za mirovinu, poslovanje Nasada i novog direktora nadzirat će pročelnik za gospodarenje gradskom imovinom, Tomislav Koronu.