Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari te prijetnje.

Muškarca, koji je policiji otprije poznatim po sličnim kaznenim djelima, sumnjiči se da je u petak kasno navečer u Gornjem Karinu iz dvorišta otuđio osobno vozilo (Renault) 66-godišnjeg vlasnika, kojeg je koristio preko sat vremena vozeći se po mjestu. Kada ga je vlasnik iste večeri iza ponoći susreo, izišao je iz vozila te ga fizički napao i pritom mu prijetio smrću, nakon čega mu je vratio ključeve vozila.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i prijetnje 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, te je zadržan u istražnom zatvoru.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za oštećenje tuđe stvari te prijetnje.

Naime, 32-godišnjaka, koji je također recidivist, sumnjiči se da je u dva navrata u ulici Tomislava Ivčića u Zadru, na drzak način vrijeđao 33-godišnjakinju, kojom prilikom joj je oštetio vozilo, a pri tom joj je upućivao i prijetnje.

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.