Na Trgu Petra Krešimira IV. u gradu Pagu, u organizaciji mladeži HDZ-a Grada Paga, održano je predstavljanje stranke i druženje s građanima. Članovi mladeži pozvali su građane da podrže HDZ na parlamentarnim izborima 5. srpnja kako bi Hrvatska na jesen imala Vladu koja će nastaviti pozitivan rast i osigurati sigurnost i stabilnost. 

- Vlada Andreja Plenkovića je osigurala bolji status mladih u svakom pogledu. U programu mladeži HDZ-a „Odgovorno za mlade", koji je sažet u sedam točaka, navedene su mjere i potezi koje će buduća Vlada RH predvođena HDZ-om i Andrejem Plenkovićem odlučno provoditi. Uvjereni smo u pobjedu pobjedničke liste HDZ-a u 9. izbornoj jedinici koju predvodi ministar Ivan Malenica, rekao je predsjednik mladeži HDZ-a Grada Paga, Lauro Portada.

- Zahvaljujem građanima na velikom odazivu i siguran sam da će građani u nedjelju izabrati put sigurne Hrvatske, dodao je član predsjedništva mladeži Zadarske županije Filip Oguić.

Na predstavljanju stranke sudjelovali su vijećnici HDZ-a Branimir Paro-Vidolin, Veljko Pernar i predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, Jasna Magaš.