U Mostarskoj ulici uz pomoćni stadion, ulaz u NK Zadar te jednu konobu, uvijek je parkirano jedno vozilo, a često i više njih je ulicu pretvorilo u parkiralište.

Osim što se parkiraju ilegalno, vozila koja zauzimaju dio kolničkog traka, ugrožavaju sigurnost prometa. Ali koliko god na to upozoravali, policija i prometni redari, to ne vide u ovoj kao i mnogim gradskim prometnicama.
Prometna policija je digla ruke od nadziranja prometa u mirovanju, a prometni redari su nakon našeg upita reagirali.


Za vozila parkirana u Mostarskoj ulici izdana je obavijest o počinjenom prekršaju. Međutim premještanje vozila nije moguće budući da je prometnica označena isprekidanom crtom, opravdali su zbog čega tamo ne mogu poslati pauka. Kada dižu vozila u jednosmjernoj ulici i zaustave promet, prometni redari ne vide ništa sporno u sigurnosti prometa za vrijeme intervencije.

Još čudnije je rješenje kojeg za ovu dvosmjernu prometnicu nude iz Odjela za komunalne poslove i moramo priznati da ne razumijemo što bi to izmjena horizontalne signalizacije promijenila u Mostarskoj ulici. Vozači koju s je prisvojili, parkirali su se na proširenju nogostupa, a ostali koji nisu dobili kaznu i dalje su parkirani na kolniku, s kojeg se ulazi u konobu i NK Zadar.