Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro napravio je u Zadru po koji "selfie" s građanima koji su pozvani na kavu danas poslijepodne. Potom je novinarima slavodobitno objavio otkrio da se testirao na koronavirus i da mu je nalaz negativan. Ipak, Škoro se požalio na naš sustav prema kojem ukoliko nemaš simptome, trebaš platiti testiranje 1500 kuna. U Njemačkoj takvi testovi koštaju desetak eura, otkrio je Škoro, inače doktor ekonomskih znanosti.

Miroslav Škoro bi išao u samoizolaciju, testirat će se ako treba bezbroj puta jer to je odgovornost svakog čovjeka, a osobito onog koji se želi baviti politikom, poentirao je Škoro na novinarsko pitanje.  Zbog razbuktale korone Domovinski pokret ove je srijede preskočio predstavljanje list u Zadru.

Škoro je odgovarao i na nezgodna pitanja, ali nije želio komentirat objavu Indexa o tome da mu je supruga pisala za pročetničke novine Cijela situacija je dosegla vrhunac ne objavama o mojoj obitelji, na to sam navikao, nego činjenicom da je gospođi Karolini Vidović Krišto nakon puno godina naprasito ugašen Facebook profil koji je imao preko dvadeset tisuća pratitelja i ja se nadam da će ipak biti dovoljno mudrosti među onima koji su u poziciji da odlučuju da shvate da se neki procesi ne mogu zaustaviti, kazao je predsjednk Domovinskog pokreta.

Govorio je Škoro i o pobočaja te naglasio kako će to uvijek ostati Ustavom zagarantirano pravo žene. Škoro smatra da će hrvatske država biti tako organizirana, kada se promijeni vlast, da potiče ljude da imaju što više djece.
Sa Škorom su u pratnji bili novinarka Karolina Vidović Krišto, zadarski kandidat Danijel Kotlar, Damir Biloglav, Hrvoje Zekanović, nositelj liste za IX. izbornu jedinicu, te gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Domovinski pokret je osim u Zadru danas gostovao u Imotskom i Zagrebu.