Zadar, 26. lipnja 2020. - Novi životni ritam donio nam je i neke promjene, ali ljubav prema starim navikama i shoppingu ne jenjava. Kako biste olakšali sebi i svojim voljenima, tu su uvijek Supernova poklon-kartice kao idealan odabir za sve prilike darivanja. Beskontaktno i jednostavno za korištenje, Supernova poklon-kartice omogućit će vam lakši način prilikom odabira i kupnje svojih novih modnih kombinacija ili poklona.

Ljeto donosi nove proslave i druženja s najdražim ljudima, a s tim uvijek dolaze i one slatke brige oko odabira idealnog poklona. Ne trebate očajavati niti brinuti, jer Supernova centar Zadar ima za vas najbolju kombinaciju koja će olakšati i vama i onima koje darujete. Supernova poklon-kartica uvijek je odličan odabir za sve prilike i prigode, bilo da je riječ o rođendanu ili nekoj drugoj svečanoj proslavi.

Jednostavna, dostupna za kupnju online i na info pultu shopping centra te vrlo praktična. Omogućit će vam nezaboravno shopping iskustvo u više od 300 trgovina u svim Supernova shopping centrima diljem Hrvatske te ćete beskontaktno moći obaviti svoj shopping.

Sve detalje oko kupovine, dostave i korištenja Supernova poklon-kartice pronađite na web stranici Supernova centra Zadar.

Olakšajte si izbor i uvijek odaberite Supernova poklon-karticu!