Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Zadrana, u dobi od 25 i 22 godine koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

Sumnjiči ih se da su u ponedjeljak, 22. lipnja oko 21.15 sati na predjelu Bili brig u Zadru u dvorištu verbalno napali i vrijeđali 24-godišnjeg državljanina BiH i 28-godišnjaka iz Zadra. Iz džepa mlađeg muškarca 25-godišnjak je na drzak način uzeo ključ osobnog automobila u vlasništvu 30-godišnjakinje koja živi s napadnutom dvojicom, a sve kako bi iz automobila ukrao njegov mobitel. Obojica osumnjičenika nastavili su sa vrijeđanjem, ali i prijetnjama prema 30-godišnjakinji prilikom čega je 25-godišnjak oštetio njen osobni automobil.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnja, oštećenje tuđe stvari počinjenih na štetu 30-godišnjakinje i kaznenog djela teška krađa počinjenog na štetu 24-godišnjaka uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. U pritvoru je zbog prijetnje završio i 22-godišnjak.