Iz irske niskotarifne kompanije Ryanair putem priopćenja najavili su povratak u Zračnu luku Zadar.

- Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu 10 linija iz/za Zadar, s početkom 1. srpnja 2020., u sklopu ljetnog reda letenja. Posebno nas raduje što ćemo ponovno okupiti prijatelje i obitelji, te dovođenje tisuća turista koji će pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva i očuvanju brojnih radnih mjesta. Ovo je također prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste svoje Ryanair vaučere i rezerviraju svoja putovanja. Kako bismo proslavili ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje 10 linija za Zadar, Ryanair je pokrenuo rasprodaju putničkih karata od samo €23.99 eura, za putovanja u srpnju 2020., koja se moraju rezervirati do četvrtka, 11.06. u ponoć. Ove nevjerojatno jeftine aviokarte biti vrlo brzo razgrabljene, zato požurite i logirajte se na www.Ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku, poručila je Olga Pawlonka, voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu.

Kako smo već pisali, zbog epidemije koronavirusa otpali su bazni letovi kojim je ove godine Ryanair i njihova sestrinska tvrtka Laudamotion trebala Zadar povezivati s čak 31 destinacijom. Ostale su sljedeće destinacije: Beč, Berlin, Bruxelles, Stuttgart, Prag, Poznan, Köln, Dusseldorf, Karlsruhe, Bergamo.

Direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić istaknuo je kako s veseljem dočekuju ponovnu uspostavu letova Ryanaira za Zadar.

- Ove godine Zadar spaja sa 10 destinacija kojima će se našim dragim gostima približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske. Predivna priroda, zdrava hrana i nezaboravne uspomene je ono što će svaki naš posjetitelj pronaći u zadarskoj regiji. Veselimo se vašem dolasku!, poručio je direktor Zračne luke Zadar koja je sinoć, dolaskom prvog zrakoplova Croatia Airlinesa, otvorila sezonu letova nakon duge korona pauze.