Zbog velikog interesa javnosti iz čitave Hrvatske i inozemstva, Koncertni ured Zadar organizirat će još jedan koncert Bože Vreće i Edina Karamazova, koji će se održati dan poslije, 20. lipnja, također u crkvi sv. Nikole s početkom u 20 sati.

Riječ je o prvom zajedničkom nastupu Bože Vreće i Edina Karamazova, kojima uskoro izlazi album pod nazivom Lachrimæ u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Taj projekt, koji javnost s nestrpljenjem očekuje, ova će dva iznimna glazbenika prvi put predstaviti uživo na zadarskim koncertima u petak i subotu, 19. i 20. lipnja u crkvi sv. Nikole.

Ulaznice za prvi koncert koji će se održati 19. lipnja rasprodane su u dva dana, dok su ulaznice za koncert 20. lipnja dostupne na adresi www.ulaznice.hr ili pozivom na broj 091 362 3183.
Cijena ulaznica je 80 kuna. U crkvi sv. Nikole prepolovljen je broj mjesta na 140, među kojima je 20ak pretplatnika, budući da se radi o koncertu kojim se završava ovogodišnja koncertna sezona prekinuta  zbog korona epidemije još u ožujku.

I dok je Karamazov stalni gost u programima Koncertnog ureda, Vrećo nastupa prvi put u Zadru.