NOVO PU zadarska dovršila je očevid prometne nesreće koja se dogodila na raskrižju kod Autobusnog kolodvora.

Prema izjavama kojih je od očevidaca uzela policija, do prometne nesreće došlo je kada je 72-godišnji vozač osobnog automobila (ZG), dolazeći iz Ulice Ante Starčevića, prošao kroz crveno svjetlo na raskrižju. U bočnu stranu automobila tada je udario 55-godišnji vozač motocikla (ZD) koji je u raskrižje ušao iz Tuđmanove ulice. U sudaru je teško ozlijeđen motociklist, no nakon medicinske obrade u zadarskoj bolnici njegovo stanje bilo je dovoljno dobro za otpuštanje na kućnu njegu.

RANIJE Na raskrižju ulica Ante Starčevića, Franje Tuđmana i Vlatka Mačeka dogodila se prometna nesreća, koju smo zabilježili fotografijama.  

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, dojava o sudaru osobnog automobila i motocikla stigla je u 17:05 sati. Jedna osoba prevezena je vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zadar iz koje se čeka povratna informacija o zdravstvenom stanju. Očevid je brzo završen i nije bilo većeg ometanja prometa na frekventnom raskrižju kod Autobusnog kolodvora na kojem sudari nisu rijetkost.